Jul 19, 2007, 10:40 PM

* * * 

  Poetry
784 0 5

облякоха чувствата ми
в прекрасно кимоно -
косата ми бе майсторски
направена
във кок!
лицето ми гримираха
изкусно като
на гейша!

така минаваха
години
вечер
след вечер...

но днес сладостта
и тъгата намераха
своето име -
отпивам по малко
от юлския ден
че парят очите му
тъга е
пътят на моята
мисъл

обличам душата си
в коприненонежно-синьо
кимоно

и тичам умело

със сандалите дървени

като на гейша

- при теб




 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??