Пада дъжда -
диагонални следи
във стъклата.
Ти си само едно чувство
в овала на капката,
изневярата на светлината
със случайния облак
и предизвикателство на бъдещето.
Подпис прозрачен в пространството
от снежинките на нищото.
Кипарисът на миналото,
застилащ с иглички
пътя към гроба...
© Младен Мисана All rights reserved.
застилащ с иглички
пътя към гроба"-
И към ново начало,начало създадено от края!Поздравления,Младене!