Jan 8, 2007, 12:06 AM

* * * 

  Poetry
714 0 0
Толкова грешки сме правили,
но дали сме ги поправили!?
Дали сме заедно или се караме,
ден след ден, все по-силни ставаме!

Ще дойде време и ще си отидем,
ще тръгнем по различни пътища
и няма да се видим!
Ще кажем сбогом или Не - довиждане,
но не ще бъдем НИКОГА същите!

Ще минат месеци, а може би години,
ще се срещнем и ще си говорим,
ще върнем спомените в главите си,
но ще остане ли чувството в сърцата ни?!

Години заедно ще оставим зад гърба,
След време ще се срещнем и ще се отминем,
с поздрав или кимване,
години заедно за нищо!
С лъжа, че ще се срещнем скоро
и пак наново!
Години заедно за нищо!

© Стойка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??