Ще намериш смисъл,
когато вече е късно,
ще намериш време,
когато вече
нямам търпение,
ще се върнеш,
когато отдавна
съм си тръгнала,
ще ме обичаш,
когато вече
съм се уморила от
любови, само
сърцето ми
ще си остане
копнеещо винаги...
© Мария All rights reserved.
определено!на една вълна