7
Не знам защо сме слепи за доброто,
но ей таквиз очи сме вперили във злото,
сякаш в същността си гадни сме садисти.
Навярно мразим себе си защото.
8
Когато хулиган добие власт,
когато премиерът няма глас
сам той да спре безумие такова,
какъв е избирателят? Какъв съм аз?
9
Модерно е да се направиш на злодей –
той май във всички кротко си живей,
но напоследък нагло взе да се показва
и от държавни постове да ни се смей.
© Румен Ченков All rights reserved.