* * *
Защо непознати - така огорчени?
Ние търсим в другия вината.
Защо непознати се мразим?
И търсим да си отмъстим.
Какво ни спира, не зная сега!?
Толкова ли е трудна любовта!?
Защо сме се втурнали двама
до смърт да се нараним?
А колко е просто да живеем...
Миг от вечността да вземем,
да се обичаме, да забравим
за болката, пропита в нас.
© Поли Тодорова All rights reserved.