Вече не съм онова малко,
сладко и безгрижно момиченце!
Сега съм жена, но тъжна
и безгранично влюбена в теб.
Защо се влюбих? Защо ли?
Защо точно ти? Кажи сърце, кажи?
Знам, че не съм красавица,
но и аз трябва да получа своята лъжа.
Влюбен си и ти,
пределно ми е ясно,
но не във мен,
а в приятелка добра.
Отивам си далеч от тебе
и приятелката ми добра,
защото всичко е така жестоко
и няма повече да издържа!
© Иф All rights reserved.