Jun 1, 2007, 11:13 AM

* * * 

  Poetry
611 0 9
Не са ми присъщи лоши обноски.
Добре се държа - предполагам.
Мозък си имам, дори да е малък,
но всъщност на него залагам.

Минуси имам, дал Бог много.
Мисля, това е нормално.
Мога да сключа с всеки облога,
че няма човек идеален.

Но кой ме прокле и съдбата открадна,
съдбата ми толкова жалка?
Едно ми е ясно, че няма закони
за кражба такава - не малка!

Сега се изграждам отново и бавно
по старите пътища скитам.
Вече оклюмал и вече безславно
аз плетките си разплитам.

Те - късат се нишките, аз ги завързвам
и пак продължавам играта.
Но тя е жестока и толкова истинска -
за разлика от съдбата...

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??