Mar 25, 2007, 6:05 PM

*** 

  Poetry
827 0 1
***
Угаснало Слънце, изстинало.
Уморена, Разбита Луна.
Мрачни, подтискащи улици,
смазваща тишина.

Отсреща в морето -
лебеди влюбени.
Спряло е времето -
надеждите са изгубени.

Спомени тъжни...
Спомени хубави...
Траурен изгрев -
погребваме любовта.

© Надя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??