Aug 11, 2010, 11:10 PM

* * * 

  Poetry » Love
840 0 1

Пред мен


Пред мене твойто бяло, голо тяло, 

секунда свян и време спряло.

Дланите ти мъжки - топли и корави, 

пръстите ти ловки, търсещи и благи.

Наляти устни, трепетна тревога. 

Потиснат стон със името на бога.

Глътка въздух, в дробовете - грях.

В очите твои - гола Аз. 

© Велизара Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??