Jan 31, 2008, 9:47 PM

* * * 

  Poetry
696 0 11
*  *  *

Зимното слънце

играе във парка

с децата и локвите

кални.

Гледам отсреща

минава жената,

която чакам отдавна.

 

Усукват се всички алеи

на възли

и спомени стари

тичат по тях.

Спират се, падат, умират,

възкръсват.

Безгрижен се носи

техният смях...

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??