Nov 5, 2012, 3:01 PM

* * * 

  Poetry » Love
421 0 0

В мечтите си не скривай своя страх

и не поглеждай с недоверие

смелостта да се изправиш

пред тях...

напред е смисълът,

напред е силата,

напред е мисълта,

че трябва да продължиш напред...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??