Седя в ъгъла, а в ръката си
държа нейна снимка.
Сълзите се стичат по
студена му буза.
Спомените не ме
напускат.
Навсякъде я виждам -
на улицата, в училището,
там където живея.
Но това не беше тя,
просто полудявам...
Всичко, което искам,
е тя да се върне.
© Стефан Брус All rights reserved.