Да се надявам ли,
че болката край има
и в един момент ще изчезне?
Вратата отворена да оставям ли,
в очакване на красива
нова песен?
А ако не дойде?
Ако влезе, ще остане ли,
Любовта и Надеждата видяла
и с Вяра придружена?
И нежно ще погали ли
пламъка на свещ, горяла
чакайки, а сега е изтощена?
А ако угасне?
© Тина All rights reserved.
вярвай...надеждата е толкова бяла...