Навън е абсолютна киша-
и вятър вей,и дъжд вали.
Аз поседнал съм и пиша..
А дано, но надали1
Изливам чувства и копнежи,
естествено е туй, нали?
Любовни чакам ги бодежи.
А дано, но надали!
Унесен съм в мечти среднощно.
Любовни няма ги стрели.
Вятърът се хили мощно.
А дано, но надали!
Вече сутринта настава.
Присветват първите коли.
Любовта ли ми пристава?
А дано, но надали!
© Георги Янков All rights reserved.