И няма буря дето да ранѝ
смирените очи на ветровете.
Мени се всичко, ние се меним...
Различно бие всеки ден сърцето.
Под стъпките, по твърдата земя
посоките си крият имената.
Избирай да те води за ръка,
където и да тръгнеш, светлината!
И колкото и трудно да вървиш,
не ставай сляп за скършеното цвете,
за нечии разплакани очи...
Преглъщай его. Егото е пепел.
Когато се почувстваш изморен,
отпий от извор, дишай тишината.
Мигът от Господ с теб е споделен,
защото са възможни чудесата.