Животът ми е сив и скучен,
лишен от радост, от тъга...
Все едно и също се повтаря:
часовникът, професията и съня!
А искам да живея, да обичам!
Да съм щастлива в краткия си път!
Искам да се влюбя и да чувствам
едно сърце и топла гръд!
А не, самотна и сломена,
да чета от скука стихове
и да чакам изтощена
нови рими, в нови редове!
Искам да изгарям в жарава!
... пък нека казват, че е грях!
С целувка нежна всичко да забравя
и да обичам без съмнения, без страх!
.............................................................
Нали в това се крие щастието наше?
Да споделяш дни, копнежи и мечти,
без да търсиш смисъл - да обичаш.
Това е вечното - осатаналото са лъжи!
© Яна Келорска All rights reserved.
Това е вечното-останалото са лъжи!"Браво!!!Добре казано!Поздравче