Позволи ми да те погаля
- дори само в мечтите.
Позволи ми да те целуна
- дори само в моя сън.
Позволи ми да ридая
- когато във дните теб те няма,
а луната самотна е вън…
Позволи ми да те слушам
- когато мълчиш.
Позволи ми да те усетя
- когато думи редиш.
Не ми позволявай
- да ти кажа сбогом!
Недей да гасиш
- разпалил се огън!
Моля те…
08 ноември 2007
© Николай Стойчев All rights reserved.