Dec 3, 2008, 7:06 PM

А след това? 

  Poetry » Love
709 0 3

Един живот, събран в чаша вино,

горчиво, отлежало в тишина,

отпивам с глътки твърде непосилни

за моята пострадала душа.

 

Замаян от толкова любови,

неуспешни, изстрадани, горчиви...

сърцето за радост ми говори

и тази болка чака да премине.

 

А след това, какво ли следва?

Влюбен пак, потънал до уши...

Стрела любовна се мене знам уцелва,

а Нея май пропуска  я уви.

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??