А устните ми вечно ще желаят
уханието на любовният ти сок.
И тръпките не спират да витаят.
Със тебе правим най-добрият скок!
Усещам вкусове на сочна мида.
И в мен набъбва нова страст.
Тореадор съм, жаден за корида.
Танцуват пръстите във влажен пласт.
Но най-прекрасно е да чувам
есенцията на дълбокото ти АХХХХХ…………
© Явление All rights reserved.