Живеят в мене хиляди тъги,
навързани във ситна медна нишка,
по минали тревоги от преди,
по чувството, че все ще съм излишна.
Автор: Невидимо
А в мен живеят хиляди щурчета
и хиляди красиви пеперуди.
Живеят феи, мънички джуджета
и множество щастливи молекули.
Надеждата до спомени живее,
а Вярата съсед е на тъгата.
И вярвам, че сълзите се отронват,
за да може да расте душата.
И да се пълня със добро и обич.
Да се раздавам и благодаря.
Не могат пак да се повторят,
минутите ни отредени
и не желая аз да ги пилея
в омраза или пък лъжа.
© Ирен All rights reserved.