Aug 14, 2015, 4:47 PM

* * * 

  Poetry » Love
376 0 0

Сърцето бие лудо,

мислите не спират да прииждат

една след друга,

очите не спират да търсят,

но думите спряха, спряха се 

и сякаш се страхуват да бъдат казани...

© Боряна Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??