May 12, 2013, 10:00 AM

* * * 

  Poetry
465 0 0

... ще се събудиш със онова прекрасно чувство,

че всичко е прекрасно,

че всичко започва наново,

че идва време

за любов и нови трепети,

че ти си нов човек...

а ще заспиш ли


© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??