Sep 8, 2017, 11:04 PM  

... 

  Poetry » Other
331 0 0

Ако те загубя ужасно ще боли,
ако ме отхвърлиш  два пъти повече.
Но един от Нас трябва да продължи,
лош спомен оставяйки  в другия.

 

Роди ми  син и дъщеря,
загърбил майка и баща.
Достатъчност е за просяка,
от  любов той вече няма нужда.

 

Любовта е нужна на този,
които иска да продължи.
Любовта е единственото нещо ,
което ще изтрие  спомените  Ни,

 

... и ще те накра  да се чувстваш отново щастлива.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=imM-c7YJ3Og

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??