Feb 25, 2012, 1:50 AM

Абе, има нещо в мен... 

  Poetry
612 0 2

... Абе, има нещо в мен...

 

Имам хиляди подкожни рани, от вредителни нерви.

Лазят ме по кожата, под кожата, навсякъде.

Лекувам ги напук, с напушени маневри,

Абе, аз взех ли си лекарството одеве, или не...?

Май пак не ми е добре и говоря с Мен...

... но и с Теб си говоря, аз съм мастило в хартия.

В челото се бия, пропаднах май за кадем,

подай ми ракията и обявявай авария!

Не е добре, мамка му, как да кажа „Ашколсум!”?

Записвам ужасни резултати този сезон.

А Мамините гъзарчета харчат пак в ЦУМ...

... ”добре, вече съм вътре, забивай последния пирон!”.

Абе, аз 'що ли не стана масон,

да съм Гад мръсна, за мен е естествено.

И да си ходя наляво-надясно, със странен фасон,

                                    звучи чудесно, при мен това е наследствено... ха-ха...

© Михаил Попов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??