Брей, тези абревиатури
на квази-партии - халтури,
привидения с контури.
Една току се прекатури
и ... друга се притури.
(доде се изкарикатури).
То не са една и две
(плюс царската "НДСВ").
С Първановото "АБ,В-е"
започна се от "А" и "Б-е".
С "ГЕРБ" пък стигна се до "Г-е".
(доде се самопогребе)
Пак старите и новите зубъри
за старт изборен се подреждат,
без дори буква да са зазубрили
от политнауките в Оксфорд и Кембрийдж.
Потеклото им чак от Адам и Ева
все "непорочно" зачева.
Ала преди от "А" до "Я"
да ни издоят електорално нахалниците,
и ни се изредят "буквално",
дружно, българи - "ербап",-
да ги възпрем дотука
и ги изхвърлим на боклука.
Не стават даже и за "скрап"!
© Вълчо Шукерски All rights reserved.