Най-великият кошмар и преодолееш ли го
житейски помъдряваш, ако оживееш
два вълка в теб бял и черен битка водят за зло и добро
най-доброто наказание то е
за това, че ти е било прекалено добре
игра на воля после ще е
твърде добре не е на същото
решение на мисъл и действие е спасение
вяра е истина, съдба е душа
© Stew Carrey All rights reserved.