Aug 1, 2010, 12:17 AM

Абстрактно 1 и 2 

  Poetry
520 0 0

Абстрактно 1

Око, разцепено на две,
съзнание - проблясваща дъга,
а някъде в свирукащо море
гротесков шут се смее със тъга.

Русалки красиви - гнила суета,
душите прекрасни - грозна самота.
Прокоби злочести изваял от калта,
безумия грешни бродят по света!!!!


Абстрактно 2

Празен поглед, изтляващ в безкрая,
тяло вяло, сломена душа.
И над бездна е виснала стая
и неясна е твойта съдба.

Ти си честен, но смачкан и малък.

Търсиш истини, вяра, любов!
Всички други те мислят за жалък,
само ГОСПОД е твоят покров!

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??