Българската учебникарска мафия
произвежда учебници порнография.
Как банкянският "супермен"
допуска да се говори за сутиен
в учебник по български език?
А Игнатов що за политик
е, щом възпитава в еротомания децата?
Хора, спрете това, върнете светлината,
върнете чистотата в детските сърца,
че това са нашите собствени деца!
© Георги All rights reserved.