Mar 13, 2007, 4:28 PM

Ад в гробището 

  Poetry
660 0 1
Гробището пълно чака те сега
и зове те в нощта: ела, ела.
Гробище на влюбени души,
гробище на мъртвите мечти
и не се плаши - ела, ела,
там съм аз - твоята съдба
в гробището за сърца
и за мъртвите лица.
Усещам страх те е, но ела
и вземи в ръце една жена
от гробището на лъжи
и на изгубени следи.
Защо ли те е страх,
нима си влюбен пак!?
Как издържаш, как
да се бориш с всеки враг!?
Разбира се, не те е страх,
но защо живееш в този ад?

© Аааа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??