Sep 14, 2013, 6:27 PM

*** 

  Poetry
655 0 0

Ако си сам, потърси ме!

Може и да съм до теб.

 

Ако си тъжен, намери ме!

Ще изтрия сълзите ти от лед.

 

Ако си болен, повикай ме!

Аз ще бъда твоя лек.

 

Но когато си щастлив, забрави ме!

Защото когато се усмихнеш, отново аз се влюбвам в теб.

 

 

 

© Сара Сайдъл All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??