ВЕЧЕРНИ НОВИНИ
На жена ми,
за която думите "бюфет" и "бюджет"
звучат по един и същи начин - празно.
И въпреки това ме изхранва. Напразно.
Докато аз превключвам от bTV на Nova,
за да чуя поредния политик
с обещания за нова промяна
и решение на световната криза,
ти превключваш котлона, бъркаш в тигана
и ми забиваш информационен ритник -
свърши ни даже ориза.
© Милко Христов All rights reserved.
Поздрав!