Nov 10, 2012, 11:55 AM

* * * 

  Poetry » Love
387 0 0

...всичко някога се връща,

всичко някъде отива...

хайде, откажи се,

ако можеш,

но не можеш,

хайде, превърни ме във мираж,

ако можеш да си спомниш

кога за теб съм била истинска,

хайде, прекрати играта

груба, ако вярваш, че е игра,

а не твое безсмислено

хрумване...

всичко се връща,

и то тройно,

шесторно,

да не и повече,

хайде, откажи се,

ако можеш,

но нито можеш, 

нито знаеш как...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??