Aug 21, 2010, 1:42 PM

Адаме 

  Poetry » Parody
907 0 1

 

Адам ли беше, или мъж?

С какво и как да те опиша?

Когато видя те веднъж,

за рая пак ще пиша...

© Людмила Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??