+ + +
от векове с бодлите дишаме
заприличахме на кактуси
и редкият ни цвят
е отрицание на отрицанието
и романс
поетика на пренаселена самотност
засяда в гърлото на залеза
който татуира еполети
върху рамената
в дъното на светлината
вибрации на убити слънца
моделират темела на утрото
© Диана Павлова All rights reserved.