Jan 12, 2014, 6:13 PM

* * * 

  Poetry
521 0 0

Съдбата не разбира от намеци...

сърцето не разбира

от размисли,

чувствата не се

засягат от мъдрости...

съдбата не пречи 

на тези, които се искат,

пречат им страховете им...

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??