Агресивна съм...
и имам комплекси...
Без контакти съм...
нямам обща култура...
Възпитание нямам...
Но самочувствие - с екстри!
И позьорка съм... ей така - по натура!
Придворна дама съм на господаря,
по име Бакхус - с него пием червено...
Бия котката нощем, където я сваря...
даже в три сутрин...
Нервна съм!
Откровено!!!
Турските сериали не ги пропускам
и рева постоянно - тресе ме емоция...
Членувам в "Звездите ми го говорят".
Но не им отговарям...
Да чакат промоция!
И така - агресивна
и със комплекси,
с бита котка
и в ръка с чаша червено,
без култура,
със самочувствие - с екстри...
и влюбена в Турция най-откровено...
замислено гледам се в огледалото.
Дочувам пак как "звездите ми го говорят"...
И си мисля:
"Май ми пада мандалото!
Ще трябва да спирам гласовете отгоре..."
© Георги Ванчев All rights reserved.