Ах, колко чудно е това
да тръгнем с теб във сенокоса,
с усмивки - слънчеви утра
да тичаме в тревите боси.
Букет камбанки да ти набера,
коси с венче да ти обкича,
в напъпилата синева
в очите да струи - обичам!
Да пеят птичките край нас,
ревнивец - вятър да ни роши,
забравили за време, час,
в омаята на сенокоса.
От изворче в дъбрава там
две шепи нежност да отпием,
понечил глътка да ти дамq
любовен трепет да открия.
Ах, как прекрасно е това,
полегнали в тревите росни,
да бълвам влюбени слова
във този рай от Бог докоснат,
където няма самота
и двамата със теб сме цяло,
парченце приказна мечта
в една целувка оживяло!
© Красимир Трифонов All rights reserved.
да шепнем влюбени слова
във този рай от Бог докоснат,
където няма самота,
и двамата със теб сме цяло,
парченце приказна мечта
в една целувка оживяло!"
-----------------------------------------
Много романтично и много влюбено звучи,
талантливо сътворен стих, посветен на
вълшебството на любовта! Поздрави!