Плахи погледи, шепот "обичам те",
китара звучи в далечината.
Ах, тези нощи, очи блестящи,
сладка тайна е любовта.
Желания, клетви, признания,
сълзи от радост в лунната тишина.
Ах, тези нощи, страстни нощи,
кристално щастие за нашите души.
Колко си безумен, колко си прекрасен,
с тази тръпка, жаден за любов.
Ах, тези нощи, горещи нощи,
сладък грях за нашите сърца.
denisima - 07.03.2013 г.
© Дени All rights reserved.