Красиви очи –
във тях аз откривам
от радост искри.
Във тебе се свивам
и двама мълчим.
Не е ли магия?
Ах, тези очи!
Във себе си крият
светли мечти.
Любовна стихия
сърцата плени.
Това е магия!
Ах, тези очи!
© Ивелина Тодорова All rights reserved.