Sep 27, 2012, 11:02 AM

Ах, ти... 

  Poetry » Humour
1107 0 0

Ах, ти...

 

Не знам дали си забелязала, но съм хлътнал лошо, по теб,

а ти май си играеш с мен и ме взе за мезе...

... Но аз не съм играчка, а просто странен човек

и не си кривя душата, ако нещо не ми е наред.

Прекрасна си, но не е само това –

имаш си, уж, ненужен приятел, но си ляга при теб.

А до тогава аз нямам работа с такава жена,

все пак и аз си имам другарче за секс.

Май само пускаш мухата и всичко до там,

а аз тичам след сладкия ти задник и се радвам.

Освен всичко, нямам какво да ти дам,

аз съм беден безделник и така се раздавам.

Помисли над всичко това, засега,

не го приемай лично, от рано.

Пък аз ще си мисля за теб с моята тъпа глава

и ако нищо не стане, поне ще е било нещо забавно.

© Михаил Попов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??