Sep 10, 2009, 12:13 AM

Айра 

  Poetry
670 0 1

Своенравна си, това го зная,

но също мила, дружелюбна, добра.

Дива, непокорна и красива-

северна черно-бяла луна.

 

Понякога си лоша и непослушна,

гледаш ме невинно след това.

Вдигаш ти лапа високо и сякаш ми казваш:

Извинявай, не исках така!

 

Макар понякога дива,

ти си моя звезда.

Бъди все така обичлива!

Куче за мен си едно на света!

 

 

 

                   Стихотворение написано за моето куче сибирско хъски,

                                                което много обичам!

© Марина Буюклиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??