May 25, 2010, 2:28 PM

Ако... 

  Poetry
531 0 2

 

 

               Ако намеря пътека -

            ще тръгна по нея!

               Ще изпия прахта й,

            ще протрия обувките си,

            ще изроня нозете си

            и, когато вече

            не мога да ходя -

            ще си потърся...

            небе!

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??