Ако дойда за теб
през нощта, във съня ти,
в най-дълбокия сън,
когато си далече не само от мен,
когато си далеч от света
и от всички!
Ако дойда за теб,
когато не мислиш за нищо
и никой!
Когато съня е този, когото обичаш
и няма щастие, нещастие
и други любови!
Ако дойда за теб,
когато си сама със съня си
и живееш във него, със него
за него!
Ако дойда за теб
точно в този момент
с крехкия си животец на влюбен,
ще ми позволиш ли да сънувам със теб?
Или ще бъда твоя убиец...
© Яна All rights reserved.