Ако има
Ако има нещо по-хубаво
от пролетта, по-приятно от нощта
и по-велико от любовта, то си ти.
Ако има нещо по-хубава от розата,
по-приятно от рая и по-велико от водата,
то си ти.
Ако има нещо по-ценно от златото,
по-нежно от цветята
и по-сладко от меда, то си ти.
© Ахмед Анмедов All rights reserved.