Ако имаш сърце: Ако имаш душа: Ако имаш разум:
...обичай с него! ...моли се за нея! ...пази себе си с него!
...топли другите с него! ...учи се с нея! ...пази другите с него!
...радвай се с него! ...страдай с нея! ...разгадавай света с него!
...помагай с него! ...пей или плачи с нея! ...разпределяй силите си с него!
...чуствай с него! ...бъди с нея! ...пази сърцето и душата си от
и с него.
Ако имаш себе си: Намери ползата да имаш тези три неща, за да преоткриеш себе си!...
© Ю-то All rights reserved.