А К О М О Ж Е Х . . .
На Nikol, тя знае защо...
Ако можех, щях да те прегърна,
да те отмъкна някъде в безкрая,
ребрата на Адам до кост да върнеш,
та теб поне да те приемат в Рая.
Професори без никаква неволя
за някакви мизерни хонорари
клонираха с успех овцата Доли...
а трябваше... поне едно Магаре!
За да повярвам, че в света греховен
не сто овце, без Дух пресътворени,
а две магарета са хит световен,
със заповед от Бога защитени.
Магарето - душата на кервана,
дори когато е на път за Ада,
достига скромно своята нирвана
с пословичен инат в Магариада.
Послепис: Никол, прибави към потребителското си име едно
възклицание "ай!" и ще станеш народопобедителка. Поне след
като прочетеш тези стихове. Ти знаеш как се правят вълшебства,
а аз мога да ти подаря само едно... Това възклицание винаги ще
ти помага. Така казват - Николай винаги означавало
НАРОДОПОБЕДИТЕЛ!
А аз те обичам и като МиМи.
© Николай Христов All rights reserved.