Ако можех да те имам,
света си щях да преобърна,
с всички сили да се боря -
с ветрове, стихии, урагани,
само, за да ме обичаш.
Ако можех да те имам,
щях да бъда слънцето в очите ти,
радост и усмивки да ти нося,
луната и звездите да ти подаря,
само, за да ме обичаш.
Ако можех да те имам,
щях болката ти да изпивам,
сълзите ти с целувки да попивам
и от всичко лошо да те пазя,
само, за да ме обичаш!
© Росица All rights reserved.