Ако можеше времето назад да върна,
ако можеше грешките си от съзнанието ти да изтрия,
ако можеше дните преживени и сега да продължават,
бих го направила, защото сгреших, признавам си.
Много те нараних,
много болка ти причиних,
искам прошка, но не я заслужавам,
дори да ме погледнеш не заслужавам.
Съжалявам, сгреших, признавам си!!;[[
© Габриела Ангелова All rights reserved.