Jun 7, 2009, 11:29 AM

Ако никога... 

  Poetry » Love
664 0 3

Ако никога не целуна твоите устни,

как бих усетила колко са вкусни?

Ако никога не погледна в твоите очи,

как бих видяла, че в тях слънце блести?

 

Ако никога не почувствам твоята ласка,

как бих повярвала, че е прекрасна?

Ако никога не докосна твоето тяло,

как бих разбрала, че за любов е копняло?

 

Затова се моля да дойдеш при мен.

Да присъстваш до мен в моя ден.

Защото без теб сърцето ми спира.

Защото без теб аз бавно умирам.

© Антония All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??